ZAKAŽI SVOJU KONSULTACIJU

Lična numerološka analiza se radi po principu vašeg pitanja ili interesovanja za određeni segment života (ljubav-partnerski odnosi, zdravlje, karijera). Takođe, podrazumeva karakterne crte, temperament, sklonosti, potencijale. Računaju se životna razdoblja, šta možete očekivati u datom periodu, i kako se izboriti sa određenim problemima. Sagledavaju se aspekti za tekuću godinu (godina u kojoj se nalazite).

Uporedni odnosi – Opisuje odnos dve osobe, njihove karakterne crte, kompatibilnost, ponašanje u vezi, braku, poslu. Kroz uporednu analizu dobija se uvid o uspešnosti veze, braka, poslovne saradnje.

Konsultacija se radi po principu vašeg pitanja ili interesovanja za određeni segment života (životna svrha, ljubav-partnerski odnosi, zdravlje, karijera, odnos prema sebi i sopstvenom životu).

Konsultacija traje 1 sat i moguća je gde god da se nalazite. Potrebno je da imate pristup internetu i instaliran Skype na svom računaru. Naročito je pogodno za osobe koje često putuju, žive na prostoru gde nemaju mogućnost ličnog usavršavanja na srpskom jeziku ili jednostavno žele najbolje rezultate sada i odmah.

Konsultacija će vam pomoći da brzo dođete do odgovora na pitanja koja sebi jako dugo ili trenutno sada postavljate.

Za sve dodatne informacije kao i za zakazivanje konsultacije, možete mi pisati: kontakt@kreativnavizija.com

    Cart