Blog

Šta nam donosi period koji je ispred nas?

by in Kreativni Blog 26. januara 2021.

Ove nedelje, očekuju nas jedan izazovan period, jedan interesantan ples na nebu Vodolijanske energije (stelijuma), retrogradnog Merkura 30.01. i Punog meseca u Lavu 28.01. 

Priznaćete zanimljivo?

Sada po prvi put ove godine možemo svi u glas da kažemo ”Retro Merkur se vratio”!

Sasvim sam siguran da će nam doneti nesporazume i razna pogrešna tumačenja prilikom komunikacije, kao i učestalijeg ponavljanja propusta i grešaka. Zato bi bilo najbolje da u toku retro Merkura budete dodatno oprezni i na stvari gledate šire i fleksibilnije.

Ovaj retro Merkur biće u elementu vazduha, što znači da će se najviše odnositi na naše mentalno telo. Tako da će ovo biti korak u nazad, kada će se stari strahovi i kritike vratiti. Kada će um biti naglašen a anksioznost povećana. Zbog toga će zadatak svima nama biti da se pozabavimo sa sobom i da budemo prisutni da više vremena provodimo sa sobom nego sa drugima, kako nebi pokupili tuđe identitete i energiju.

U svakom slučaju treba iz svega ovoga da naučimo nešto novo!

Pre retro zabave očekuje nas Pun Mesec u Lavu, koji će nas podsetiti na to ko smo mi kao pojedinac!

Ovo će biti vrlo jaka energija koja će biti ispunjena toplotom, vatrom i strašću što znači da će određene stvari izaći na videlo, neke stvari će da umru a neke da se rode. 

Svakako ovo će biti faza transformacije, spremnosti da puštamo i oslobađamo.

Pošto će pun Mesec biti na 9 stepenu – broj 9 u numerologiji ima simboliku zaokruženja, sagledavanja, svrhe i naravno novog početka iz postojećeg. Tako da će ovaj pun Mesec od nas tražiti otvorenost i plemenitost. Pokrenuće energiju u srcu sa ciljem da se otvorimo ka novom i nepoznatom.

Sam dan 28.01. kada se i dešava Pun Mesec u Lavu, numerološki može doneti energiju koja će loše da utiče na osobe sa slabijom psihom, tačnije doneće jedan blagi udar na naš um, energija emotivnog (2) napada (8) koji može da dovede do sukoba i kriza koje mogu da iscrpe vašu energiju (1). Ovo mi sve pokazuje kako sam dan tako i stepni iz datuma (28, 2-8). Dan u kome će biti naglašene emocije i Ego (1). 

Numerološki kod dana, gledano globalno je 294, što će opet u neku ruku dati u prvi plan naše emocije, dušu kao i dublje sagledavanje i preispitivanje istih. Da progledamo, jasnije vidimo i shvatio suštinu nas kao pojedinca.

Ovaj dan će biti u broju sedam (Uran-Vodolija), a kao što znate energija Urana je vrlo moćna, tako da ovaj dan u neku ruku može i da pokrene teme kao što su život u slobodi, bez predrasuda i stečenih uverenja.

Neka nam je srećno i berićetno!

Ostavite komentar

    Cart