Blog

KREATIVNI BLOG… Sreća je u vama, sreća ste vi!

by in Kreativni Blog 4. decembra 2018.

Zanimljivo je kako uvek primećujemo ono što nemamo, ono što nam nedostaje, ono što tako jako želimo, a baš ne možemo imati ovog trenutka, sada i odmah. Naša duboka uverenja da nešto ne možemo, da nemamo sreće, da nama jednostavno nije suđeno, sprečavaju nas u ostvarenju naših želja i naših snova.

Biti srećan je odluka. Odluka koju svako od nas treba da donese sada!

Onog momenta kada spoznate da ste srećni, tog momenta će vam se život promeniti. Ma šta da se događa oko vas, ma kakava nesreća da vas je zadesila, i ma koliko ste klonuli duhom mogu vam reći samo jedno – vi ste srećni. Vi imate sreću u sebi.

Verujte životu i život će vam uzvratiti najlepšim darovima. Sve ono što poželite može biti vaše uz pomoć pozitivnih misli.

Sreća je u nama samima. Trošimo previše vremena tražeći je negde drugde a ona je ustvari tu.

Rešenje je u vama. Promenite svoje misli. Jednostavno je. Nije lako, ne kažem da je lako, treba se odupreti nadolazećim negativnim mislima ali svakako vredi pokušati. Ne košta ama baš nista, a može da pomogne. Šta je važno? Važno je da ako počnete ne odustajete. Vrlo brzo rezultati će doći, verujte mi, a ako ne verujete proverite. 

Od danas, od ovoga trenutka krenite da vežbate svoj um i videćete rezultati su neverovatni.

Radujte se što ste živi! Radujte se što vidite svet oko sebe! Radujte se što hodate sami! Radujte se što možete da se smejete! Radujte se što ste slobodni da odete gde želite! Čak i ako nije tako, čak i ako ne vidite, čak i ako ne čujete, čak i ako ne možete da hodate, čak i ako ne možete da odete gde god želite, radujte se ovom danu i tome što dišete! Radujte se! Pronađite svakoga dana bar jednu stvar i radujte se! 

Sreća je u vama, sreća ste vi! Zar nije lepše provesti život u radosti i sreći?

Radujte se! To je mudrost života! Radost i istinska sreća.

Ostavite komentar

    Cart