Blog

Pun mesec u Devici 27.02.2021.

by in Kreativni Blog 26. februara 2021.

Na samom kraju Februara meseca imamo Pun Mesec, ovoga puta Pun Mesec u Devici, na osmom stepenu, u prevodu stepenu transformacije i čišćenja.

Pun Mesec je vrhunac jednog ciklusa, a kao njegove ključne reči mogu biti, otpuštanje, zahvalnost, rezultat, oslobađanje, transformacija. Devica kao devica fokusirana je na detalje, dobru organizaciju, teži savršenstvu, ali ono što nijedna Devica ne ume a ima kao zadatak je da počne da služi sebi i svojim emocijama.
Pun Mesec u Devici, ili drugim rečima ”red, rad, disciplina i urednost”, u najvećoj meri odnosiće se na brigu o fizičkom (duhovnom) zdravlju i emotivnim pitanjima. Upravo će zbog toga mnogi ovaj pun Mesec doživeti kao krizu nervoze, gde će emocije biti jake i intezivne. Pošto se Devica vezuje za svakodnevne stvari, ovozemaljske, naglašena će biti energija dubinskog čišćenja kako ličnih tako i partnerskih-prijateljskih odnosa. 

Savetujem da pospremite kuću/stan, izbacite nepotrebne stvari. Generalno da sredite prostor u kome boravite, odbacite negativne misli i upražnjavate fizičku aktivnost, meditaciju, jogu, kao i čitanje neke inspirativne literature. 

Otpustite sve blokada koje vas udaljavaju od vašeg višeg Ja! 

Svakako bi bilo poželjno da u narednih desetak dana, dok je najjači uticaj ovog punog meseca, da se fokusiramo na neke pozitivne stvari.  Toga dana Sunce će biti u Ribama, što znači da treba da oslušnemo i ono o čemu maštamo, sanjamo, ono što smo od sebe skrivali i tajili drugima, kao i da naučimo da živimo u sadašnjem trenutku.

27.02.2021. dan u broju 7, u kodu 257

Numerološki ovaj dan uticaće na napetost, psihu, nervozu, nesanicu, što i ne treba da nas iznanađuje, jer 7 u numerologiji simbolizuje centralni nervni sistem. Preispitivanje na svim segmentima. 

Neka od pitanja koja se mogu javiti su: Koliko smo zadovoljni poslom kojim se bavimo, da li smo pronašli emotivnu satisfakciju sa aktuelnim partnerom, da li je vreme nešto da menjamo itd. Sa sedmicom ne može biti ništa mirno, ona traži svađu, izaziva, unosi nemir. Toga dana možemo primiti neke iznenađujuće, neplanirane ili čak šokantne informacije koje će ili osnažiti naše emocije ili nas dovesti u stanje preispitivanja. 

Trudite se da tada ne ulazite u rasprave. Mnogi će biti skloni ishitrenim emotivnim reakcijama. Ono što je najbitinije, budite jako oprezni u saobraćaju, kao i u svim svakodnevnim stavrima koje ćete obavljati ovog dana.

U svakom slučaju Pun mesec u Devici kao i sam dan, podseća nas da zadržimo veru, da vratimo nadu i donosi svest o tome da nas transformacija u bilo kojem obliku može dovesti do mesta za koje nismo ni sanjali da možemo da dođemo.

Ostavite komentar

    Cart