O anđelima

Anđeli su nebeska, duhovna bića čija je svrha da pomognu ljudima. Anđeli su veza između Boga/Stvoritelja/Univerzuma. Oni su bez ego kreacije i prenose nam uzvišene poruke od Stvoritelja. Njihova svrha je da nam, na naš poziv, pomognu u situacijama i odnosima koji nas muče i zaustavljaju u razvoju i napretku. Vole nas bezuslovno i nikada nas ne osuđuju i neprosuđuju, nezameraju nam i neljute se na nas bilo šta i kako god da uradimo. Oni se nikada neumore od naših potreba i pitanja.

Anđeli su tu da nam pomognu kako bismo ostvarili stanje unutrašnjeg mira, jer na taj način, ostvarujemo i skladne odnose sa drugima.

Božanska misija i zadatak anđela je da nas čuvaju, štite,vode, poštuju, podržavaju i vole. Da nas nauče kako da čuvamo, štitimo, podržavamo, poštujemo i volimo sebe, a tek potom i ljude oko sebe.

Nije važno kako tražite njihovu pomoć, važno je da tražite. Možete se naglas pomoliti, tiho u sebi izreći šta želite ili napisati svoje reči kojima tražite usmerenje. Anđeli jednostavno žele da nam pomognu kako bismo bili u miru.

Svi vi, koji verujete u anđele i njihovu bezuslovnu ljubav, želim da vas podsetim da Anđeli i Arhanđeli obožavaju da pomažu ljudimo, to je njihov jedini posao. Ono što je važno da znate jeste da oni nisu nametljivi i da strpljivo čekaju da ih pozovete u pomoć. Isto tako, nemojte se ustručavati da im se obratite ili uputite molitvu, jer se oni mogu naći na više mesta istovremeno, te će sigurno doći do svakoga kome je njihova pomož potrebna. Slobodno ih pozovite da budu uz vas u izazovnim trenucima ili u momentima kada vam je potrebna jasnoća, sigurnost i bezuslovna ljubav.

ANĐELI SU UVEK I SVUDA OKO NAS!

    Cart