Blog

Numerološka prognoza za Februar 2021

by in Kreativni Blog 1. februara 2021.

Ulazimo u Februar mesec, drugi mesec, mesec ljubavi, mesec koji simbolizuje polako, ali sigurno kraj zime i mesec u kojem imamo priliku da pokrenemo najkreativniji deo sebe, ali da sagledamo neke okolnosti sa kojima smo se suočavali u prethodnim mesecima. Februar mesec je u broju (2). Godina je na globalu (5) tako da nam je Februar u broju (7) (2+5).

Broj (2) je sve što predstavlja planeta Mesec – u prvom planu će biti naše emocije, porodica, kuća, majka, domovina, emotivni odnosi, plodnost..pošto je tu i (5) na globalu, koja simbolizuje dete, sasvim sam siguran da će mnogi u ovom mesecu razmišljati o proširenju svoje porodice, dok će mnogi saznati da očekuju dete. U ovom mesecu moguć je i osećaj da idete jedan korak napred a dva nazad. Najbitnije je da u ovom mesecu napravite ravnoteža izmedju duhovnog i materijalnog.

Zbog (7) ovaj mesec za neke može biti vrlo stresan i napet. Revolucionaran, buntovan i štrajkački nastrojen.

Podsećanja radi, Decembar mesec prošle godine nam je bio takođe u broju (7) što u prevodu znači da mogu slični aspekti od Decembra da se dese i u ovom mesecu – malo da nam tlo pod nogama podrhtva, da nam se još neki vuklan probudi, reke izliju, da nas još jedan, verujem malo blaži (poslednji) talas Korone pojavi. U ovom mesecu moguća su nerazumevanja u porodici i u partnerskim odnosima. Novac može iznenada da nam dolazi i odlazi. Stoga savetujem svima da budete oprezni u finansijama – štednja koliko se može.

Neke veze ili brakovi u ovom mesecu mogu da puknu dok će solo osobe u ovom mesecu opasno da se zaljube.

Generalno, februar mesec u broju (7) vam poručuje da usporite, da skinete nogu sa gasa, preusmerite fokus i ponovo počnete da sagledavate lična pitanja, želje i mogućnosti. To znači da ćete ovog meseca morati da odvojite dovoljno vremena za sebe, kako bi ste bili sami sa svojim mislima, ne bi li došli do zaključka, da li se želje koje imate u svom unutrašnjem svetu, poklapaju sa navikama i tendencijama koje imate u svom spoljnom svetu.

(7) se smatra duhovnim brojem ili duhovnim učiteljem koji traga za dubokim i unutrašnjim znanjem. Zato

dozvolite da vas vibracije ovog meseca vuku ka sebi da razmislite o svrsi vašeg života, značenju i višoj mudrosti koju poseduje vaše lično iskustvo. Februar mesec je odličan za vođenje dnevnika, meditaciju i traženje Univerzalne mudrosti. Ovog meseca biste mogli naučiti stvari koje menjaju život, samo ako sebi date pravi prostor za to. Razvijajte svoju intuiciju i sledite svoje unutrašnje smernice. Obratite posebnu pažnju na vaše misli i na to na šta trošite vašu mentalnu energiju, jer misli su ono što kreira našu stvarnost.

Srećno!

Astrološki događaji u Februaru 2021. godini

02.02. – Numerološki moćan dan

11.02. – Mlad Mesec u Vodoliji

18.02. – Sunce u Ribama

20.02. – Merkur kreće direktno

22.02. – Numerološki moćan dan

23.02. – Pun Mesec u Devici

Ostavite komentar

    Cart