Anđeoski brojevi

Anđeli komuniciraju sa nama na različite čudesne načine i jedan od njih je i kroz brojeve koje konstantno registrujemo. Ako vam se prikazuju različiti brojčani nizovi, iza njih mogu da stoje sledeće poruke.

Anđeoski broj 111

Anđeoski broj 111 je poziv od anđela da obratite pažnju na svoje misli. U svakom trenutku, vaše misli, emocije i vaša verovanja igraju veliku ulogu u onome šta se manifestuje u vašem životu. Tri jedinice su znak da se pred vama otvaraju vrata mogućnosti i vaše misli poprimaju oblik rekordnom brzinom. Nemojte da dozvolite negativno razmišljanje da vas izbaci sa staze. Kontrolišite sebe, nikog drugog. Ne čak ni vaše misli. Fokusirajte se na šta želite i šta vas tera napred, a ne na ono šta vas brine. 111 je veliki podsetnik da ostanete pozitivni.

Anđeoski broj 222

Vaše novonastale ideje su počele da rastu, pogotovo finansije. Imajte vere – sve što ste zamislili uskoro će postati stvarnost. Ono što ste zamislili uskoro će da postane stvarno, zato nastavite pozitivan rad. Mislite pozitivno, i nastavite s vizualizacijom i afirmacijama. Što vise dvojki vidite, jača je poruka ovog sadržaja za vas.

Anđeoski broj 333

Broj tri označava Sveto Trojstvo, sto znači da u datom trenutku imate Božansku zaštitu, pomoć i vođstvo.  Anđeli su odgovorili na vaše molitve i snove. Anđeoski broj 333 je podsetnik da anđeli i moći prirode rade sa vama na nekoliko nivoa. To je podsetnik pozitivnog vremena i signal da je ceo Univerzum uz vas kako biste ostvarili snove i želje. Raščistite šta želite i tražite pomoć i preduzmite sve mere kako biste ostvarili svoje snove. Trojke su takođe znak da ste na putu duhovnog razvoja i da sada živite iz ljubavi, povezani sa višim Ja i sa Svetim Duhom.

Anđeoski broj 444

444 simbolizuje prirodne elemente vatre, vode, zemlje i vazduha. Ovo znači da vašem životom upravljaju ovi jako moćni elementi i to na pozitivan način. Anđeoski broj 444 je moćan znak koji se dobija od anđela. Ne samo da to znači da su u vašem prisustvu već i da vas podržavaju, vode vas i daju vam bezuslovnu ljubav. Kada vidite ovaj niz brojeva vreme je da počnete da osluškujete svoje unutrašnje „ja“ što pre i dozvolite srcu da se spoji sa moćima prirode. Sigurni ste i zastićeni od Stvoritelja.

Anđeoski broj 555

Kada vidite broj 555 u svom životu, verujte da dolaze velike promene. A ove promene su dobre. 555 označava da ostavite iza sebe stare stvari. Ako se budete opirali promenama koje vam se dešavaju, susrećete se sa problemima, izazovima i borbom. Petice nose velike životne promene. Nemojte da razmišljate o tome da li je ta promena pozitivna ili negativna, već prihvatite promenu kao prirodni deo života. Imajte na umu da bi ta promena mogla da bude odgovor na vaše molitve. Nastojte da prihvatite promenu takvu kakva jeste i ne razmišljajte unapred o njoj.

Anđeoski broj 666

Iako broj 666 često ima lošu konotaciju, ne plašite se. Kada stiže od anđela, to znači da treba da otvorite um i srce većoj istini. Vaše misli nisu u ravnoteži, previše ste usredsređeni na materijalno. Ovaj sled šestica vas upozorava da treba da uravnotežite misli između Neba i Zemlje. Kad uravnotežite misli, vaše materijalne i emocionalne potrebe automatski će se uravnotežiti i bićete zadovoljeni. Smirite svoj um, otvorite srce i uključite intuiciju. Iako ovaj broj u mnogim kulturama donosi dosta energije straha, ovaj broj vam je i podsetnik da se rešite strahova i nesigurnosti i počnete da živite životom ljubavi.

Anđeoski broj 777

777 vam nudi pozitivnu, motivacionu energiju od vaših anđela čuvara. Zamislite ovaj broj kao veliki zagrljaj od celog Univerzuma. Niz od tri sedmice je magičan i navija za vas, blagosilja vas i nagrađuje vaš naporan rad i upornost. Nastavite dobro da radite i želje će vam se ispuniti. Ovo je izuzetno pozitivan znak i otkriva kako biste još mogli očekivati i dodatna čuda. Broj sedam možete primetiti i na drugim mestima, poput 7 dana u nedelji, 7 boja u spektru duge, 7 energetskih centara i mnoge druge.

Anđeoski broj 888

Ovaj broj vas obaveštava da će određena veza, poslovni kontakt ili čak možda vaša karijera biti na samom kraju. Ne plašite se. 888 je podsetnik od vaših anđela da kada prihvatite promene, mogućnosti i ideje koje imate sada mogu da vam poboljšaju život. Verovatno ste skoro dostigli nivo u nekim oblastima života i vreme je da nastavite dalje bez osvrtanja na prošlost.

Anđeoski broj 999

Ovo je kraj jedne važne faze u vašem ličnom ili društvenom životu. Andjeoski niz 999 znaci da radite na svojim prioritetima. 999 signalizira da se krug vašeg života završava i sprema se da vam započne novi, zato nemojte da se opirete ako vam deluje da vam se sve raspada. Neophodno je preduzeti potrebnu akciju u pravcu ostvarenja vaših snova i svrhe postojanja. Samo pratite svoje srce u pravom smeru i doćićete na pravi put.

Anđeoski broj 000

Tri nule su podsetnik da ste jedno s Bogom i da osetite prisutnost njegove ljubavi unutar sebe. Nula predstavlja beskonačno savršenstvo Uzvišenog Stvoritelja i označava našu vezu sa Bogom. Vaše molitve su došle do Stvoritelja, Univerzum vas podržava i čini bezbednim. Nula simbolizuje savršeni krug bez početka i kraja. Istovremeno je i ništa i sve, alfa i omega. 

    Cart